Probieren Sie das Glasblasen im Kosta Glascenter aus

Adresse: Stora vägen 96 , 360 52 Kosta Datum: Mittwoch 18 sep 2019 - Montag 16 Dez 2019 Karte anzeigen

100 %

18 von 18 empfohlen
  • "Würden Sie diese Unterkunft aufgrund Ihrer jüngsten Erfahrungen einem Freund empfehlen?"

    Die 18 aktuellsten Gästeantworten:

    • Ja

      100%

    • Nein

      0%

  • Gesamtbewertung

    • "Yes"
      18
    • "No"
      0
  • "Glasblåsare för ett tag"

    Sonntag 7 Apr 2019

    "Väldigt intressant. Bra instruktioner. Roligt Resultatet blev bra. Skoj att ha sitt egen glas produkt. En bra bra dag "


Schweden

"Glasblåsare för ett tag"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Sonntag 7 Apr 2019

Väldigt intressant.

Bra instruktioner.

Roligt

Resultatet blev bra.

Skoj att ha sitt egen glas produkt.

En bra bra dag

5  Gesamtbewertung

Mikale
Schweden

"Glasblåsning"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Samstag 27 Mai 2017

En fantastisk upplevelse med en kunnig person somvägledde oss genom glaset historia och hur man kommer fram till en fantastisk slut produkt.

Alla ni som besöker kosta Boda borde prova detta

5  Gesamtbewertung


Schweden

"Duktig lärare, fantastiskt kul!"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Sonntag 21 Mai 2017

Jättebra!

5  Gesamtbewertung


Schweden

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Sonntag 17 Apr 2016

Det var jätteroligt!

Vi blev väl mottagna av Lars Andersson som visade oss runt i verkstaden och sedan hjälpte oss blåsa våra egna dricksglas. Han var väldigt proffsig och öppen och såg till att vi hade en oförglömlig upplevelse!

Jag skulle rekommendera denna aktiviteten till alla för det var något utöver det extra!

5  Gesamtbewertung


Schweden

"En mästarens intåg!"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Sonntag 30 Aug 2015

En kalas bra upplevelse med en mysig tjej som visade oss hur man blåser glas.

Nu har man än mer respekt för dessa glaskonstnärer som är otroligt duktiga. Mitt

Alster har nog lite övrigt att önska så jag håller mig till att köra lastbil i stället. Tack för en trevlig timme i hyttan!

5  Gesamtbewertung

Anneli
Schweden

"Roligt att prova på"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Sonntag 30 Aug 2015

Att prova att blåsa glas gör mig ännu mer imponerad av hur duktiga de riktiga hantverkarna är.

5  Gesamtbewertung