Versuchen Sie in der Glashütte Målerås selber eine Schale zu blasen

Datum: Dienstag 3 sep 2019 - Freitag 20 Dez 2019

100 %

31 von 31 empfohlen
  • "Würden Sie diese Unterkunft aufgrund Ihrer jüngsten Erfahrungen einem Freund empfehlen?"

    Die 31 aktuellsten Gästeantworten:

    • Ja

      100%

    • Nein

      0%

  • Gesamtbewertung

    • "Yes"
      31
    • "No"
      0
  • "Super glassblowing experience in Orrefors"

    Samstag 25 Aug 2018

    "I think I have a new hobby! Glassblowing in Orrefors was so great I could do that every week. The 'heathut' where the course is given is very nice and the people who help you as..."

Corine
Niederlande

"Super glassblowing experience in Orrefors"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Samstag 25 Aug 2018

I think I have a new hobby! Glassblowing in Orrefors was so great I could do that every week. The 'heathut' where the course is given is very nice and the people who help you as well. They let you do as much as you can yourself and help when needed. So in the end I really had blown my own little bowl.

5  Gesamtbewertung

Rougen
Schweden

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Donnerstag 2 Aug 2018

Jätte roligt att få prova på och få känna hur det var att göra något eget i detta material

hur fantastiskt glas är och hur svårt det måste vara att kunna blåsa dessa fantastiska skapelser efter år av träning och bli en duktig glasblåsare.

5  Gesamtbewertung

Sara
Schweden

"Jätte roligt"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Montag 23 Jul 2018

Så spännande att äntligen få prova och blåsa glas, jätte bra genomgång hur det går till. Bra att hela tiden veta vad som kommer hända, vad jag ska göra och vad jag inte ska göra. Toppen!

5  Gesamtbewertung

HW
Schweiz

"Ganz toll!"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Montag 17 Jul 2017

Selbst Glas bearbeiten zu dürfen war eine ganz tolle Erfahrung und ist absolut weiter zu empfehlen!

5  Gesamtbewertung

Camilla
Schweden

"Glasblåsning "

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Donnerstag 18 Aug 2016

Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att blåsa en vas. Men med proffshjälp från "Hytthäxan" gick det som en dans.

5  Gesamtbewertung

Kunnigunda81
Schweden

"Hytthäxan möter Kunnigunda81"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Sonntag 14 Aug 2016

"Hytthäxan" var engagerad och ville gärna visa och berätta hur hantverket glasblåsning går till. Kan rekommendera denna aktivitet, tiden bara flyger.

5  Gesamtbewertung

Birgitta och Jan
Schweden

"Glasblåsning"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Donnerstag 28 Jul 2016

Trots vår mycketstora tveksamhet inför att blåsa glas som till riktiga föremål lyckades vi under en mycket sakkunnig och entusiastisk ledning åstadkomma en skål och en vas som pryder sin plats i vitrinskåpet.

5  Gesamtbewertung


Schweden

"Excellent introduction but a little too quick"

4   Sehr gut, empfohlen  Bewertet Donnerstag 30 Jul 2015

I think 30-45 minutes would be a better time frame, to be more involved in the process. It would be worth the extra cost. This is just a recommendation, even at the ~10 minutes it still gave the basics of the process and some level of interaction.

4  Gesamtbewertung


Dänemark

"Blås en skål"

5   Ausgezeichnet, empfohlen  Bewertet Dienstag 21 Jul 2015

Vår upplevelse på Målarås Glasbruk var trevlig og ungarna fik et minne med hem :)

5  Gesamtbewertung