Kosta Lodge

Address: Stora vägen 2, 360 52 Kosta  show map
Location: Glasriket
Guest score: 98% (44 of 45 recommend) (15 reviews)

Guest score: 98%

(44 of 45recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 15)

Bra semesterdagar i Kosta

Recommended by Anita, Sweden (Sweden Mon 31 Jul 2017)
“Jätteskönt att bo på Kosta Lodge! Det ligger perfekt när man vill shoppa i Kosta eller åka till Glashyttorna i närheten. Fin och lugn miljö och mycket bra mat. Frukosten var god och det var mycket att välja på. Vi hade tänkt äta mat på någon restaurang i närheten men stannade kvar på Kosta Lodge och åt hamburgaren en kväll och provade Black Rock (olika kött eller haloumi som man själv får steka på lavasten). Maten var suveränt god!!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Naturskön och naturnära övernattning i f...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 29 May 2017)
“Naturskön och naturnära övernattning i funktionella och rena stugor.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Fint boende men några saker i stugan som...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 29 Aug 2016)
“Fint boende men några saker i stugan som skulle behövas. Krokar och kanske någon hylla att lägga kläder och saker på, det finns inga garderober. En enkel hylla vid sängarna att lägga glasögon, mobiltelefoner etc. Annars är vi mycket nöjd med boendet.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Mysigt, lugnt och härligt

Recommended by Petra, Sweden (Sweden Sun 28 Aug 2016)
“Vi är så nöjda med vår resa till Kosta Lodge. Omgivningen är härlig och stugorna fantastiska. Och poolområdet är perfekt. Mysiga bubbelpooler och härliga stora bassänger. Trevlig personal med bra bemötande. 5 ⭐⭐⭐⭐⭐”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 0 of 0

Ni kan bli bättre

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 08 Aug 2016)
“Saker som hade kunnat vara bättre: - Wifi nådde inte till våra rum längst bort i korridoren - Det är inte trevligt att bli väckt av hantverkare med högtrycksspruta och kompressor utanför fönstret klockan 7 på morgonen. - Trångt och rörigt på frukostbuffen. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Smoke detectors were positioned High on ...

Recommended by Jesper, Denmark (Denmark Tue 26 Jul 2016)
“Smoke detectors were positioned High on the cealing, so ordinary gave a smile alarm several times. Otherwise everything were nice. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Trevlig omgivning blir bättre när det vu...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 24 Jul 2016)
“Trevlig omgivning blir bättre när det vuxit upp runt omkring Frächa och fina parstugor.Ni behöver se över era bokningsbekräftelser Kan misstolkas vad det gäller Bokningsvillkor där det står att frukost ingår Vilket det inte gjorde ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Återkommer gärna!

Recommended by Kristina, Sweden (Sweden Sun 17 Jul 2016)
“Underbart fräsch och ljus stuga! Väldigt prisvärt och mycket hjälpsam personal. Extra roligt för barnen med den fina poolen och trevligt att den ligger så vi vuxna kan njut i solstolarna med närhet till bar och toaletter m m. Kommer bli ändå finare nästa år säkert med allt de gör med naturan kring stugorna med näckrosdammarna. Vi kommer gärna åter! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Frukost

Recommended by Maria-Therès , Sweden (Sweden Sun 10 Jul 2016)
“Otroligt dåligt utbud på frukosten och inget ekologiskt. Tråkigt. Dock väldigt fräscht och efterhållande”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 1 of 5

Lite sitteplass på rommet

Recommended by Ada-Helene Hogseth, Norway (Norway Wed 06 Jul 2016)
“Det burde vært to stoler på rommet, når vi var to personer som overnattet. Internett fungerte ikke på rommet, men i spisesalen”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Nearby

Train station
  • Nybro C
  • Lessebo C
  • Hovmanstorp C
  • Emmaboda C
Tourist information
  • Emmaboda Turistbyrå
Sight
  • Transjö Hytta
  • The Glass Factory
  • Orrefors
  • Nybro
  • Mats Jonasson Målerås
  • Kosta
  • Grönåsens Älgpark
Shopping
  • Kosta Outlet
  • Iittala Outlet
Golf course
  • Emmaboda GK
Airport
  • Småland Airport, Växjö
  • Kalmar Airport
*Distance on map is a straight line

Booking service


Nordic Travel, Smålands official organizer, is responsible for the booking.

Kundservice

AB Glasriket
+ (46) 481-452 15
info@glasriket.se

Booking service


Nordic Travel, Smålands official organizer, is responsible for the booking.

Kundservice

AB Glasriket
+ (46) 481-452 15
info@glasriket.se