Try blowing your own bowl at Målerås Glassworks

Date: Tuesday 12 nov 2019 - Friday 20 Dec 2019

100 %

32 of 32 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 32 guests answers:

    • Yes

      100%

    • No

      0%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      32
    • "No"
      0
  • "Pedagogik och inspiration i ett"

    Wednesday 7 Aug 2019

    "Det intresse som visades nybörjaren i glasblåsning avgjorde hela upplevelsen. Pedagogiska förklaringar och visualiseringar gjorde det enkelt att förstå hur glasblåsning funkar ..."

Eva
Sweden

"Pedagogik och inspiration i ett"

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 7 Aug 2019

Det intresse som visades nybörjaren i glasblåsning avgjorde hela upplevelsen. Pedagogiska förklaringar och visualiseringar gjorde det enkelt att förstå hur glasblåsning funkar så att det kändes tryggt och säkert att prova på egen hand. Tack 👍👏😃

5  Overall opinion

Karin
Sweden

"Lärorikt och kul"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 29 Jul 2019

Glasblåsning målarås.

Bra information och instruktioner som barnen kunde förstå. De kände sig delaktiga i skapandet och det var både spännande och kreativt (och varmt!). Mycket proffsigt.

5  Overall opinion


Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 29 Jul 2019

Engagerad glasblåsare som var mer än villig att visa hur det skulle gå till.

5  Overall opinion

Corine
Netherlands

"Super glassblowing experience in Orrefors"

5   Excellent, recommended  Reviewed Saturday 25 Aug 2018

I think I have a new hobby! Glassblowing in Orrefors was so great I could do that every week. The 'heathut' where the course is given is very nice and the people who help you as well. They let you do as much as you can yourself and help when needed. So in the end I really had blown my own little bowl.

5  Overall opinion

Rougen
Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 2 Aug 2018

Jätte roligt att få prova på och få känna hur det var att göra något eget i detta material

hur fantastiskt glas är och hur svårt det måste vara att kunna blåsa dessa fantastiska skapelser efter år av träning och bli en duktig glasblåsare.

5  Overall opinion

Sara
Sweden

"Jätte roligt"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 23 Jul 2018

Så spännande att äntligen få prova och blåsa glas, jätte bra genomgång hur det går till. Bra att hela tiden veta vad som kommer hända, vad jag ska göra och vad jag inte ska göra. Toppen!

5  Overall opinion

HW
Switzerland

"Ganz toll!"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 17 Jul 2017

Selbst Glas bearbeiten zu dürfen war eine ganz tolle Erfahrung und ist absolut weiter zu empfehlen!

5  Overall opinion

Camilla
Sweden

"Glasblåsning "

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 18 Aug 2016

Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att blåsa en vas. Men med proffshjälp från "Hytthäxan" gick det som en dans.

5  Overall opinion

Kunnigunda81
Sweden

"Hytthäxan möter Kunnigunda81"

5   Excellent, recommended  Reviewed Sunday 14 Aug 2016

"Hytthäxan" var engagerad och ville gärna visa och berätta hur hantverket glasblåsning går till. Kan rekommendera denna aktivitet, tiden bara flyger.

5  Overall opinion

Birgitta och Jan
Sweden

"Glasblåsning"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 28 Jul 2016

Trots vår mycketstora tveksamhet inför att blåsa glas som till riktiga föremål lyckades vi under en mycket sakkunnig och entusiastisk ledning åstadkomma en skål och en vas som pryder sin plats i vitrinskåpet.

5  Overall opinion

Build: 11/12/2019 13:33:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6370.cbischannel-5 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showreviews