Kosta Boda Art Hotel

Adress: Stora vägen 75, 365 43 KOSTA  visa karta
Område: Glasriket
Gästbetyg: 100% (148 av 148 rekommenderar) (22 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(148 av 148rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,8 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,7 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Service 4,7 av 5
Frukost 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Mycket bra service. Trevligt spa Mycket ...

Rekommenderad av Mjo, Sverige (Sverige tor 18 jul 2019)
“Mycket bra service. Trevligt spa Mycket god mat suverän frukost ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

2 minus

Rekommenderad av Staffan, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“1. För smala och mjuka sängar för en fullvuxen person 2. En aning för kalla rum liksom förra årets upplevelse. I övrigt lika fantastiskt som vid tidigare besök.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Glaskonst

Rekommenderad av Ingela, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Hela vistelsen som en konstutställning, både rum och tre-rätters middagen. Allt var vackert.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Glaskonst som när den är bäst

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“fantastisk att få uppleva all konst i hotellet såväl i rummet som i övriga utrymmen. Glasbaren var något extra. Tyvärr levde inte restaurangen upp till den standard som hotellet i övrigt erbjöd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Kosta Boda Art hotel surprised us

Rekommenderad av RS Råå , Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“We were not expecting such a fantastic hotel or experience which is always nice. The 10year old hotel is in very good condition and the cleaning of the rooms exceptional. The spa is another plus, large areas and specific time for families and children is an excellent compromise, Pity more hotels cannot take this example which I sure works well for all guests. The decor around the hotel was amazing. It felt liek you were living in a museum. Very nice and much appreciated. The hotel restaurant Linnea served very tasty food. check your bnooking carefully so you are sure if you are entitled to a 2 or 3 course meal. We ended up with 2 when we should have been entitled to 3 courses. The Glasbare was fantastic an the head barman very good as his job, great drinks mixer and very charming. Despite the small hicup re our booking we were pleased. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Service

Rekommenderad av Gittan, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Jättetrevlig och tillmötesgående personal i restaurangen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt hotel med mysigt poolområde och...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Trevligt hotel med mysigt poolområde och spa”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fantastisk frukostbuffé!

Rekommenderad av Gerda, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“En av de bästa frukostarna vi ätit!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mat

Rekommenderad av Staffan, Sverige (Sverige fre 28 jun 2019)
“Fantastisk mat och bra service i Art restaurangen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Supertrevligt!

Rekommenderad av Anders o Karin, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Vi var väldigt nöjda med vårt besök på hotellet o rekommenderar alla att göra ett besök! En detalj kanska man bör se över - det funkade dåligt med logistiken till brödet vid frukosten!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

AB Glasriket
+ (46) 481-452 15
info@glasriket.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

AB Glasriket
+ (46) 481-452 15
info@glasriket.se