Kosta Boda Art Hotel

Adress: Stora vägen 75, 365 43 KOSTA  visa karta
Område: Glasriket
Gästbetyg: 98% (261 av 265 rekommenderar) (49 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(261 av 265rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,7 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,6 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Service 4,7 av 5
Frukost 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 49)

en upplevelse

Rekommenderad av lisa, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“ett kanonfint hotell med super trevlig personal och en underbar mat upplevelse”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket fint spahotell med nära till Outletförsäljning

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Hotellet har hög kvalitet, många fina konstverk i anläggningen. Spaet är fint med innepoolen som har utställningsmontrar i golvet är jättefin. Baren Glasbaren är också mycket fint, med många glaskonstverk. Personalen är mycket hjälpsam och trevlig var man än möter dem och gör verkligen besöket mycket trevligt. 2 minuter promenad från hotellet finns Kosta Outlet med många kända märken och flertalet butiker för mode, sport, glas, tyg och heminredning. Restaurangen hade en fin frukost och trerättersmiddagen med ölpaket från lokalt bryggeri var också i toppklass. Jag rekommenderar också "signaturdrinken" som, bl a innehåller punch, hjortronlikör, Calvados och några saker till jag inte kommer ihåg och som serveras i ett underbelyst hölje som gör att den påminner om en brännugn. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Kommentarer

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Trevligt hotell med fin glaskonst. Restaurangen dock sådär. Köttet felstektes men vi kompenserades genom gratis kaffe. Kanske kunde man få några rätter att välja melkan i den 3-rätters meny som ingick i paketet. Vinpaketen var omöjliga att byta ut. Tex att få 2 glas vitt vin istället för ett rött och ett vitt. Personalen dock trevlig och tillmötesgående.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Reflektioner

Rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Ett fantastiskt hotell med all glaskonst. Mycket trevlig och charmig personal. Mycket bra med speciell tid för barn i spat. Väldigt fint men opraktiskt handfat, dvs vattenstrålen är som en liten strilande vattenkanna. Jättesköna sängar och sängkläder.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Fantastiskt!

Rekommenderad av Vi fyra, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Fantastiskt på alla vis. Finns inget annat hotell som klår detta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Glatt överraskad av både hotellet och or...

Rekommenderad av Svante, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Glatt överraskad av både hotellet och orten Kosta. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Tycker att det borde funnits tvål i spa-...

Rekommenderad av B-I, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Tycker att det borde funnits tvål i spa-avdelningen! När man kom ner stod det att man skulle duscha på rummen! Så dags då! Detta innebar att majoriteten hoppade i utan att tvätta sig innan. Inte särskilt bra i Coronatider. Även om ni var mellan två leverantörer borde det vara enkelt att gå in på ÖB eller Ica och köpa några flaskor. Tyckte det var nonchalant attityd från personalen där. Inte så bra reklam! I övrigt mycket bra hotell o service. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Oerhört fint och en kulinarisk upplevelse

Rekommenderad av Granben, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Spännande att gå runt och bo i en utställning. Otroligt bra mat och service från restaurangen. Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Avkoppling från släktbesök

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Hotellrummet och själva hotellet och spaavdelningen var fräscht. Men rummet rätt litet för 3 personer. Mycket god mat i restaurangen. Frukosten var helt ok. Tyckte det var lite fattigt utbud bara. I spaet saknade jag jacuzzibubblor i de varma poolerna. Allt var bra, men hade nog förväntat mig mer och en lyxigare känsla på detta 4/5 stjärniga hotell. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

En kulturupplevelse utöver det vanliga

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“En fantastisk upplevelse utöver det vanliga ett mycket professionellt hotell restaurang och bra område med det mesta du behöver Saknar dock musik både på hotell spa och restaurang vore väldigt trevligt att kombinera detta till dom otroliga upplevelserna du kan få här En bra natt med ett proffsigt team och mycket god mat och dryck”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

AB Glasriket
+ (46) 481-452 15
info@glasriket.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

AB Glasriket
+ (46) 481-452 15
info@glasriket.se
Build: 2020-11-20 18:05:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6370.cbischannel-5.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews