Kosta Boda Art Hotel

Adress: Stora vägen 75, 365 43 KOSTA  visa karta
Område: Glasriket
Gästbetyg: 98% (261 av 265 rekommenderar) (49 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(261 av 265rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,7 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,6 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Service 4,7 av 5
Frukost 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-49 av 49)

Överraskande, mycket nöjd! Hotellet ett ...

Rekommenderad av Hansson, Sverige (Sverige ons 29 maj 2019)
“Överraskande, mycket nöjd! Hotellet ett konstverk med god mat och trevligt bemötande. Handlade konst för 170000kr”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Man borde få två sets av tofflor och bad...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 02 sep 2018)
“Man borde få två sets av tofflor och badrock så man har en extra tillgänglig när man slänger av det första efter man spa:at. De är oxå av lite sämre kvalité. Man bordr ha schampoo i liten behållare snarare än i duschtvålen. Och det bör finnas tillräckligt för två personer om man bokat ett rum för två. Likaså borde det stå på er hemsida att ni inte består med tandkräm. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Ylva

Rekommenderad av Ylva, Sverige (Sverige tor 23 aug 2018)
“Det vackraste hotell jag besökt . Fantastiskt bemötande kunde inte vara en trevligare vistelse hos er .”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Min resa var en studentpesent till mitt ...

Rekommenderad av Lill, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Min resa var en studentpesent till mitt barnbarn, därför var det extra trevligt med den fina servicen vi upplevde. Har inga klagomål att komma med då det fungerade hela tiden vi vistades i Kosta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hög klass, upplevelse och härligt bemötande

Rekommenderad av ynorelli, Sverige (Sverige lör 18 aug 2018)
“Fyllde mina förväntningar och lite till. Sveriges glas skatt i mängd - snyggt! Trevligt bemötande och mycket god mat. Spa anläggning och pool - förstklassigt med allt vad glas heter”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Jättebra

Rekommenderad av Kehinde, Sverige (Sverige lör 11 aug 2018)
“Allting var jättebra. Vi var mycket nöjda. Frukost var mycket bra. Personal var trevliga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Totalupplevelsen mycket bra. Den unga kv...

Rekommenderad av Iréne Kastanius, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Totalupplevelsen mycket bra. Den unga kvinna som serverade oss och som nyligen blivit klar med sin utbildning till kock och servitris får högsta betyg. Vi tog del av en receptbok som fanns på rummet och som kunde köpas i receptionen. Mycket elegant och inspirerande att titta på men att läsa svart text på glänsande mörkbrunt papper på bokens baksida är en svår utmaning för de flesta. Recepten var intressanta och utmanande- på sid 40 finns ett recept med ingrediensen BURKRÄFTOR, eftersom jag tror mig kunna en del om kräftor och fiskar varje år, ville jag veta mer om just denna ingrediens. Jag ställde frågan till några i personalen som hänvisade till restaurangen men jag lyckades inte . Skulle vara trevligt att få svar om vad det är för en speciell kräfta som åsyftas. Ulrika Messing är tydligen ansvarig utgivare för receptboken och jag kan maila till henne om jag får adressen. Glaskonsten på hotellet är fantastisk!!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Härligt för själ o hjärta

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Så härligt för själen och hjärtat och alla fantastiska skapelser, fantastisk mat samt en underbar spa avd. Återvänder igen för en ny rumsupplevelse med ny rumsdesigner.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 jul 2018)
“Äter inte gluten, och tycker att det fanns mer att önska av utbudet på bröd. Tex frukostfrallor. Vet att det finns många sorter. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

AB Glasriket
+ (46) 481-452 15
info@glasriket.se

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

AB Glasriket
+ (46) 481-452 15
info@glasriket.se
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6370.cbischannel-5.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews