Kosta Julmarknad

Område: Glasriket
Arena/Plats: Kosta Outlet
Kategori: Barn och familj, Auktioner och marknader, Jul
Datum: Lördag 11 nov 2017

I år tar man Jul i Kosta till nya höjder - upplev en julmarknad som den faktiskt ska vara.

Den 11 november öppnas grindarna till Kosta Julmarknad. Hitta julkänslan i Tomte och vintervärlden som är fylld av snö och fantasi. Provsmaka de inlagda sillarna gjorda på Kostas egna recept.

Bland maten hittar ni både kött och ostar från vårt lokala närområde men ni finner också fisk och skaldjur från Bohuslän. Kort och gott kommer ni finna både klassiker från julbordet som specialkorvar, julskinka och rökt fisk, men också specialiteter som exempelvis ostron eller renkött från Norrland.

Hantverken ni hittar på marknaden kommer från glashyttan i Kosta och från hela Småland. Bland bodarna hittar ni specialtillverkade glasstjärnor och glaskulor till granen. Ni finner också handstöpta ljus, ullprodukter, smide och keramik.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Nov
Lördag 11 nov 2017 10:00 - 20:00 Kosta Outlet

Kontaktinformation

Kontaktperson
Emil Andersson
Arrangör e-post
info@destinationkosta.se
Webbsida
http://destinationkosta.se/jul-i-kosta/

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Kosta Lodge

Avstånd: 2 km
Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Här kan du välja om du önskar bo i nybyggda stugor med hög standard eller något enklare i själva hotellbyggnaden.
Hotell och pensionat

Kosta Boda Art Hotel

Avstånd: 212 meter
Kosta Boda Art Hotel – inte likt något annat du tidigare sett. Färgstarka glaspjäser gnistrar på den belysta hotellfasaden, hotellbarens vågformade glasväggar ger färgskiftningar som varierar med dagsljuset, och du befinner dig mitt i en magisk föreställning som får liv framför dina ögon. Vart du än går i hotellet möts du av dekorationer, installationer och överraskningar gjorda av glas i alla färger och former. Du kan bo i ett rum formgivet och färgsatt av en känd glaskonstnär. Här skapar vi era upplevelser i miljöer som aldrig lämnar era sinnen.
Lägenheter och rum

Kosta Bed

Avstånd: 689 meter
Välkommen till Kosta Beds trevliga ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 11 nov 2017 10:00 - 20:00 @ Kosta Outlet
OK

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

AB Glasriket
+ (46) 481-452 15
info@glasriket.se