Glasets dag på Målerås Glasbruk!

Område: Glasriket
Arena/Plats: Målerås Glasbruk
Kategori: Evenemang, Glaskonst, Glasupplevelser
Datum: Lördag 21 okt 2017

Målerås glasbruk bjuder in till Glasets dag den 21a oktober. Du kommer få uppleva en show av en expert, en konstnär och två mästare inom den svåra och fascinerande graaltekniken!

På plats för att du ska få den totala upplevelsen finns Mats Jonasson med en förkärlek till graaltekniken, experten och glaskännaren Bo Knutsson, känd från Antikrundan samt mästarna Petter Jonasson och Johan Nilsson. Spendera en heldag i Målerås med uppvisningar, erbjudanden och avnjut en Glasblåsarbuffé i Wärdshuset Hyttan!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Okt
Lördag 21 okt 2017 10:00 - 16:00 Målerås Glasbruk

Kontaktinformation

Kontaktperson
Målerås glasbruk
Webbsida
http://www.maleras.se/sv/

Närliggande boenden

Lägenheter och rum

Kosta Bed

Avstånd: 12,8 km
Välkommen till Kosta Beds trevliga ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.
Hotell och pensionat

Kosta Boda Art Hotel

Avstånd: 12,8 km
Kosta Boda Art Hotel – inte likt något annat du tidigare sett. Färgstarka glaspjäser gnistrar på den belysta hotellfasaden, hotellbarens vågformade glasväggar ger färgskiftningar som varierar med dagsljuset, och du befinner dig mitt i en magisk föreställning som får liv framför dina ögon. Vart du än går i hotellet möts du av dekorationer, installationer och överraskningar gjorda av glas i alla färger och former. Du kan bo i ett rum formgivet och färgsatt av en känd glaskonstnär. Här skapar vi era upplevelser i miljöer som aldrig lämnar era sinnen.
Vandrarhem och grupplogi

Målerås Vandrarhem, SVIF

Avstånd: 249 meter
Målerås vandrarhem är det fina renoverade Målerås gamla Hotell ifrån 1890. Vi erbjuder fräscha enkel-, dubbel- och flerbäddsrum. Här finns möjlighet att hyra cykel, båt samt fiska i vårt eget vatten ca 2 km ifrån vandrarhemmet.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 21 okt 2017 10:00 - 16:00 @ Målerås Glasbruk
OK

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

AB Glasriket
+ (46) 481-452 15
info@glasriket.se