Minnie Marks

Område: Glasriket
Arena/Plats: Lenhovda
Kategori: Musik, teater och nöje
Datum: Lördag 21 apr 2018

Njut till musik i Borgen i Lenhovda!

Minnie är ett one-woman-band som med stöd av sina trogna medhjälpare, den akustiska gitarren Django, Boris Junior (cajon, en trumlåda som även agerar sittplats) och förstärkaren Diry Bastard. Det finns stor musikalitet i denna unga kvinna där hon sitter och trampar på sina pedaler och ivrigt fingrar på gitarrens strängar. Lägg därtill en beslöjad bluesig stämma med bred aussiedialekt.

Arrangör: Uppvidinge riksteaterförening, Uppvidinge kommun och Musik i syd

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Apr
Lördag 21 apr 2018 18:00 - 22:00 Lenhovda

Kontaktinformation

Telefonnummer
0046 474 470 51
Kontaktperson
Borgen i Lenhovda
Webbsida
http://www.foreningenborgen.se/

Bra att veta

Prisinformation
Entré: 100:-. Med scenpass 50:-. Ungdom tom åk 9 (16 år) fri entré. Boka via Tickster eller Åseda bibliotek 0474-47051 bibliotek.aseda@uppvidinge.se

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Kosta Bed

Avstånd: 18,4 km
Välkommen till Kosta Beds trevliga ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.
Hotell och pensionat

Kosta Lodge

Avstånd: 19,8 km
Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Här kan du välja om du önskar bo i nybyggda stugor med hög standard eller något enklare i själva hotellbyggnaden.
Hotell och pensionat

Kosta Boda Art Hotel

Avstånd: 18 km
Kosta Boda Art Hotel – inte likt något annat du tidigare sett. Färgstarka glaspjäser gnistrar på den belysta hotellfasaden, hotellbarens vågformade glasväggar ger färgskiftningar som varierar med dagsljuset, och du befinner dig mitt i en magisk föreställning som får liv framför dina ögon. Vart du än går i hotellet möts du av dekorationer, installationer och överraskningar gjorda av glas i alla färger och former. Du kan bo i ett rum formgivet och färgsatt av en känd glaskonstnär. Här skapar vi era upplevelser i miljöer som aldrig lämnar era sinnen.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 21 apr 2018 18:00 - 22:00 @ Lenhovda
OK

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

AB Glasriket
+ (46) 481-452 15
info@glasriket.se