Arabusta Café Sergel

Område: Glasriket
Bruksvägen 2, 57010 Korsberga (visa karta)

Café och restaurang i de de gamla glasblåsarbostäderna i Lindshammar som erbjuder lokala råvaror.Testa gärna paradrätten kalasisterband med lingonchutney.

Den småländska myllan och den italienska kaffetraditionen möts på Arabusta Café Sergel. Gör ett besök och förbered dig på en fika- och matupplevelse utöver det vanliga i en genuin glasbruksmiljö med mycket lokala råvaror.

Här serveras klassiker som kalasisterband och Stellas ostkaka, men även en och annan utsocknes rätt och barnmeny. Kaffet är noga utvalt och rostas hantverksmässigt av lokala rosterier. Från mikrobryggerier i trakten kommer spännande öl och fullständiga rättigheter finns.

I det lilla brukshotellet B&B kan du stanna till över natten och vakna upp redo för utflykter i glasriket. För övernattande och förbokade gäster erbjuds även en kvällsmeny med fler rätter.

Kontaktinformation

Telefonnummer
0046 383 211 90
Gatuadress 1
Bruksvägen 2
Postadress
57010 Korsberga
E-post
info@cafeergel.se
Webbsida
http://www.cafesergel.se/

Bra att veta

Öppettider
Vi har öppet kl 11-17 Alla dagar fredag 1 juli -- söndag 7 augusti Torsdag 11 augusti -- söndag 14 augusti Lördag 20 augusti -- söndag 21 augusti Lördag 20 augusti är det även kvällsöppet från kl. 18.

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

AB Glasriket
+ (46) 481-452 15
info@glasriket.se