Strömfiske i Alsterån

Adress: Vidinge Gård, Svartshult , 360 76 Älghult Visa karta

Adress: Vidinge Gård, Svartshult , 360 76 Älghult

Strömfiske Alsterån är en drygt 15 km lång fantastisk sträcka längs Alsterån, till stor del genom riktig vildmark utan trängsel. Ambitionen är att vara ett av Sveriges bästa öringvatten.

Sträckan erbjuder naturligt sektioner med lugnare partier där även nybörjare eller till och med rullstolsbundna har en möjlighet att prova fiskelyckan. Även Flug- och spinnfiskare är välkomna. Vissa zoner är begränsade till enbart hullinglöst C&R (Catch and Release) flugfiske.

I Höneströmsdammen, mitt på sträckan, finns även båt för uthyrning.
Fiskekort, information och och hyra av båt finns på Fiskecenter på Vidinge Gård, där det även finns boende och restaurang.

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Kosta Boda Art Hotel

Avstånd: 21,1 km
Kosta Boda Art Hotel är hotellet som exploderar i färg, form och njutning. Ett unikt designhotell, inrett av Kosta Bodas formgivare och en hyllning till svensk glaskonst.
Bed & Breakfast

Målerås Bed & Breakfast, SVIF

Avstånd: 10,5 km
Målerås Vandrarhem erbjuder även Bed & Breakfast med boende i dubbelrum där de bekväma sängarna är bäddade både frukost och städning ingår i priset.
Vandrarhem och grupplogi

Målerås Vandrarhem, SVIF

Avstånd: 10,5 km
Målerås vandrarhem är det fina renoverade Målerås gamla Hotell ifrån 1890. Vi erbjuder fräscha enkel-, dubbel- och flerbäddsrum. Här finns möjlighet att hyra cykel, båt samt fiska i vårt eget vatten ca 2 km ifrån vandrarhemmet.
Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6370.cbischannel-5.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails