Julhyttsill på Kosta Glasbruk

Adress: Stora vägen 96, Kosta 360 50 Datum: Lördag 11 nov 2017 - fredag 22 dec 2017 Visa karta

Adress: Stora vägen 96, Kosta 360 50

Det är snart jul och ut viner vinden och kölden biter i kinderna. Välkommen in att värma dig i glashyttan och samtidigt njuta av en historisk måltid kryddad med både sång och glasblåsning!

Torsdag-lördag i perioden 11 november - 22 december erbjuds Julhyttsill i Kosta. Då kommer julens favoriter på besök så som julskinka, köttbullar, prinskorv, Jannsons frestelse m.m.

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    46 47850000
  • Gatuadress 1
    Stora vägen 96
  • Postadress
    Kosta 360 50
  • E-post

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Kosta Bed

Avstånd: 639 meter
Välkommen till Kosta Beds trevliga ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.
Hotell och pensionat

Kosta Lodge

Avstånd: 2 km
Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Här kan du välja om du önskar bo i nybyggda stugor med hög standard eller något enklare i själva hotellbyggnaden.
Hotell och pensionat

Kosta Boda Art Hotel

Avstånd: 227 meter
Kosta Boda Art Hotel – inte likt något annat du tidigare sett. Färgstarka glaspjäser gnistrar på den belysta hotellfasaden, hotellbarens vågformade glasväggar ger färgskiftningar som varierar med dagsljuset, och du befinner dig mitt i en magisk föreställning som får liv framför dina ögon. Vart du än går i hotellet möts du av dekorationer, installationer och överraskningar gjorda av glas i alla färger och former. Du kan bo i ett rum formgivet och färgsatt av en känd glaskonstnär. Här skapar vi era upplevelser i miljöer som aldrig lämnar era sinnen.