Lilla Glasfabriken

Adress: Storgatan 5, 360 65 Boda Glasbruk Visa karta

Adress: Storgatan 5, 360 65 Boda Glasbruk

Är du nyfiken på glas? Prova på glasteknikerna blåsning, gjutning, gravering, glasmålning och fusing. Med ett spännande tema utforskar vi glaset som material, glasets historia och skapar egna föremål.

The Glass Factory har en bred verksamhet för barn och unga. Denna sommar anordnas bland annat Lilla Glasfabriken. Under två tillfällen får barnen testa olika tekniker för att skapa egna föremål. En lärande och spännande upplevelse.

Lilla Glasfabriken anordnas 29/6 och 1/7 mellan kl. 12.00 – 16.00

Aktiviteten är lämplig från 7 år.

Kostnad 100.- per person.

Aktiviteten kan bokas online. Välj datum i kalendern och fyll i antal personer. Följ sedan stegen för att fullfölja din bokning.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  46 471249360
 • Gatuadress 1
  Storgatan 5
 • Postadress
  360 65 Boda Glasbruk
 • Prisinformation
  100 kr per person

Närliggande boenden

Bed & Breakfast

Ödevata Gårdshotell

Avstånd: 12 km
Ödevata Gårdshotell ligger i otroligt vackert och naturskönt vid sjön Ödevaten. Här hittar du bra boende och goda förutsättningar till naturaktiviteter såsom fiske, vandring, bad mm
Vandrarhem och grupplogi

Moshults Vandrarhem

Avstånd: 16,2 km
Bo och ät på Moshults Vandrarhem och Pensionat Emmaboda En pärla mitt i Småländska Glasriket och Vilhelm Mobergs födelsebygd Hitta lugnet bland skogar och hagar Mitt emellan Växjö, Kalmar och Karlskrona
Vandrarhem och grupplogi

Villa Nostalgia, rum och vandrarhem

Avstånd: 14,6 km
Välkomna till Villa Nostalgia, rum och vandrarhem! Centralt beläget i Nybro med bara 200 meter till Nybro Torg, buss- och tågstation.