Lilla Glasfabriken

Adress: Storgatan 5, 360 65 Boda Glasbruk Visa karta

Adress: Storgatan 5, 360 65 Boda Glasbruk

Är du nyfiken på glas? Prova på glasteknikerna blåsning, gjutning, gravering, glasmålning och fusing. Med ett spännande tema utforskar vi glaset som material, glasets historia och skapar egna föremål.

The Glass Factory har en bred verksamhet för barn och unga. Denna sommar anordnas bland annat Lilla Glasfabriken. Under två tillfällen får barnen testa olika tekniker för att skapa egna föremål. En lärande och spännande upplevelse.

Lilla Glasfabriken anordnas 29/6 och 1/7 mellan kl. 12.00 – 16.00

Aktiviteten är lämplig från 7 år.

Kostnad 100.- per person.

Aktiviteten kan bokas online. Välj datum i kalendern och fyll i antal personer. Följ sedan stegen för att fullfölja din bokning.

Show more

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  46 471249360
 • Gatuadress 1
  Storgatan 5
 • Postadress
  360 65 Boda Glasbruk
 • Prisinformation
  100 kr per person

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Orrefors, STF Vandrarhem

Avstånd: 13,9 km
Stugor Orrefors stugby består av 15 hemtrevliga stugor. Dessa ligger i ett skogsområde, alldeles utanför samhället, och bara några meter från kvarndammen. Mitt i naturen men ändå med tillgång till alla faciliteter som behövs för en avkopplande, bekväm fritid.
Vandrarhem och grupplogi

Villa Nostalgia, rum och vandrarhem

Avstånd: 14,6 km
Välkomna till Villa Nostalgia, rum och vandrarhem! Centralt beläget i Nybro med bara 200 m till Nybro Torg, buss- och tågstation.
Bed & Breakfast

Ödevata Gårdshotell

Avstånd: 12 km
Ödevata Gårdshotell ligger i otroligt vackert och naturskönt vid sjön Ödevaten. Här hittar du bra boende och goda förutsättningar till naturaktiviteter såsom fiske, vandring, bad mm