Trollstigen i Målerås

Visa karta

Ta med barnen och gå på trollspaning i skogarna i Målerås!

Varför inte packa med picknickkorgen och ge er ut på en 2 km lång vandring över spångar och broar runt sjön Långegöl! Längst med vägen måste ni spana efter alla de troll som gömmer sig bland granar och tallar. Passa på att räkna hur många troll ni ser under er vandring och vinn en glaspresent från Målerås Glasbruk om ni hittar allihopa! Avsluta sedan turen med ett dopp i sjön vid den fina badplatsen.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Målerås Vandrarhem, SVIF

Avstånd: 1,7 km
Målerås vandrarhem är det fina renoverade Målerås gamla Hotell ifrån 1890. Vi erbjuder fräscha enkel-, dubbel- och flerbäddsrum. Här finns möjlighet att hyra cykel, båt samt fiska i vårt eget vatten ca 2 km ifrån vandrarhemmet.
Hotell och pensionat

Kosta Boda Art Hotel

Avstånd: 11,3 km
Kosta Boda Art Hotel – inte likt något annat du tidigare sett. Färgstarka glaspjäser gnistrar på den belysta hotellfasaden, hotellbarens vågformade glasväggar ger färgskiftningar som varierar med dagsljuset, och du befinner dig mitt i en magisk föreställning som får liv framför dina ögon. Vart du än går i hotellet möts du av dekorationer, installationer och överraskningar gjorda av glas i alla färger och former. Du kan bo i ett rum formgivet och färgsatt av en känd glaskonstnär. Här skapar vi era upplevelser i miljöer som aldrig lämnar era sinnen.
Bed & Breakfast

Målerås Bed & Breakfast, SVIF

Avstånd: 1,7 km
Målerås Vandrarhem erbjuder även Bed & Breakfast med boende i dubbelrum där de bekväma sängarna är bäddade både frukost och städning ingår i priset.