Hofmantorp Säteri

Adress: Hovmantorps säteri, 360 51 HOVMANTORP Visa karta

Adress: Hovmantorps säteri, 360 51 HOVMANTORP

Hofmantorp Säteri ligger i södra Småland, ca 2,5 mil österut från Växjö och söder om väg 25 mot Kalmar, sydväst om samhället Hovmantorp.

I dag finns möjlighet att gästa gården som bedriver olika former av naturturism baserad på fiske, jakt och livskvalitet i ostörd och vacker miljö. Övernattning erbjuds i sjönära torp och stugor på halvöar och öar i sjön Rottnen.

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Grimsnäs Herrgård

Avstånd: 17,7 km
Grimsnäs Herrgård ligger inbäddad i vacker ekskog mitt i Småland, Glasriket och Vilhelm Mobergs utvandrarbygd. Här bor du behagligt och ombonat i lantlig, naturskön och avstressande miljö
Hotell och pensionat

Kosta Lodge

Avstånd: 18,5 km
Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Här kan du välja om du önskar bo i nybyggda stugor med hög standard eller något enklare i själva hotellbyggnaden.
Vandrarhem och grupplogi

Kosta Bed

Avstånd: 18,8 km
Välkommen till Kosta Beds trevliga ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.