Mundekulla Kurs- & Retreatgård

Adress: Mundekulla Kurs & Retreatgård, 36195 Långasjö Visa karta

Adress: Mundekulla Kurs & Retreatgård, 36195 Långasjö

Bo ekologiskt i fantastisk miljö som gör gott för både kropp och själ. I vackra Mundekulla på den småländska landsbygden utanför Emmaboda hittar du detta nya Eco-Living.

Anläggningen tar emot grupper och arrangerar kurser, musikarrangemang etc. Anläggningen genomsyras av ekologiskt tänkande, värme och omsorg. Här erbjuds grön, mycket god och klimatsmart mat och gården innehar en unik vedeldad bastu, matsal i 1820 tals-stil, SPA, fyra vackra samlingslokaler, 20 rum och drygt 30 bäddar fördelade i 4 byggnader.

Anläggningen som håller hotellstandard är byggd med ekologisk profil och minst 80% av all mat som serveras är ekologisk.

Rummen i Mundekulla är isolerade med olika ekologiska isolerings material och en del av dem är uppkallade därefter, såsom ”Ulla” (isolerat med Ull), ”Lina” (isolerat med Lin), "Hampus" (Hampa), "Ferdinand" (Kork), "Emil" (Kutterspån) o.s.v. Rummens interiör är huvudsakligen i trä och ljust målade med traditionell linolje färg. Frukost ingår i priset. Övrig matlagning ansvarar man själv för i kök eller pentry.

Det finns även möjlighet att hyra spa och relaxavdelningen.

Show more

Om denna aktivitet

  • Mobilnummer
    0046 471 504 50
  • Gatuadress 1
    Mundekulla Kurs & Retreatgård
  • Postadress
    36195 Långasjö
  • E-post

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Långasjö, STF Vandrarhem

Avstånd: 4,3 km
Vandrarhemmet är inrett i de gamla kyrkstallarna, en 60m lång rödmålad länga, som ligger naturskönt, mitt i det lilla samhället Långasjö.
Vandrarhem och grupplogi

Moshults Vandrarhem

Avstånd: 5,1 km
Bo och ät på Moshults Vandrarhem och Pensionat Emmaboda En pärla mitt i Småländska Glasriket och Vilhelm Mobergs födelsebygd Hitta lugnet bland skogar och hagar Mitt emellan Växjö, Kalmar och Karlskrona
Hotell och pensionat

Grimsnäs Herrgård

Avstånd: 7,9 km
Grimsnäs Herrgård ligger inbäddad i vacker ekskog mitt i Småland, Glasriket och Vilhelm Mobergs utvandrarbygd. Här bor du behagligt och ombonat i lantlig, naturskön och avstressande miljö