Glasrikets Sportfiskeområde

Adress: Stora vägen 47, 360 52 Kosta Visa karta

Adress: Stora vägen 47, 360 52 Kosta

Inom Glasrikets sportfiskeområde finns ett 5-tal fiskrika sjöar. Förutom naturliga bestånd av gädda och abborre finns här ett flertal vatten med laxartad fisk som öring och regnbåge.

I dessa fiskevatten kan såväl trolling som spinn- och flugfiskaren finna sina drömvatten. För att kunna erbjuda ett så bra fiske som möjligt sätts kontinuerligt ut fisk av fångststorlek. Fiskesäsongen pågår vanligtvis från mitten av april till slutet av november. Om vintrarna finns möjlighet till fiske från is.

Glasrikets Sportfiskeområde erbjuder även kunniga guider och ordnar olika arrangemang för grupper och företag. Se hemsidan för tips, regler, försäljningsställen av fiskekort, fiskevatten m.m.

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Kosta Bed

Avstånd: 282 meter
Välkommen till Kosta Beds trevliga ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.
Bed & Breakfast

Målerås Bed & Breakfast, SVIF

Avstånd: 13,1 km
Målerås Vandrarhem erbjuder även Bed & Breakfast med boende i dubbelrum där de bekväma sängarna är bäddade både frukost och städning ingår i priset.
Hotell och pensionat

Kosta Boda Art Hotel

Avstånd: 708 meter
Kosta Boda Art Hotel är hotellet som exploderar i färg, form och njutning. Ett unikt designhotell, inrett av Kosta Bodas formgivare och en hyllning till svensk glaskonst.