Glasrikets Sportfiskeområde

Adress: Stora vägen 47, 360 52 Kosta Visa karta

Adress: Stora vägen 47, 360 52 Kosta

Inom Glasrikets sportfiskeområde finns ett 5-tal fiskrika sjöar. Förutom naturliga bestånd av gädda och abborre finns här ett flertal vatten med laxartad fisk som öring och regnbåge.

I dessa fiskevatten kan såväl trolling som spinn- och flugfiskaren finna sina drömvatten. För att kunna erbjuda ett så bra fiske som möjligt sätts kontinuerligt ut fisk av fångststorlek. Fiskesäsongen pågår vanligtvis från mitten av april till slutet av november. Om vintrarna finns möjlighet till fiske från is.

Glasrikets Sportfiskeområde erbjuder även kunniga guider och ordnar olika arrangemang för grupper och företag. Se hemsidan för tips, regler, försäljningsställen av fiskekort, fiskevatten m.m.

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Kosta Boda Art Hotel

Avstånd: 746 meter
Kosta Boda Art Hotel – inte likt något annat du tidigare sett. Färgstarka glaspjäser gnistrar på den belysta hotellfasaden, hotellbarens vågformade glasväggar ger färgskiftningar som varierar med dagsljuset, och du befinner dig mitt i en magisk föreställning som får liv framför dina ögon. Vart du än går i hotellet möts du av dekorationer, installationer och överraskningar gjorda av glas i alla färger och former. Du kan bo i ett rum formgivet och färgsatt av en känd glaskonstnär. Här skapar vi era upplevelser i miljöer som aldrig lämnar era sinnen.
Hotell och pensionat

Kosta Lodge

Avstånd: 1,1 km
Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Här kan du välja om du önskar bo i nybyggda stugor med hög standard eller något enklare i själva hotellbyggnaden.
Vandrarhem och grupplogi

Kosta Bed

Avstånd: 282 meter
Välkommen till Kosta Beds trevliga ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.