The Glass Factory, Boda

Adress: Storgatan 5 , 360 65 Boda Glasbruk Visa karta

Adress: Storgatan 5 , 360 65 Boda Glasbruk

The Glass Factory är ett upplevelsebaserat interaktivt glasmuseum beläget mitt i Glasriket. Museet fungerar som kunskapscentrum och kreativ mötesplats för konstnärer, designers och besökare.

I hyttan arrangeras det events som glasshower, happenings och demonstrationer,där samtida nationella och internationella konstnärer och designers bjuds in för att experimentera med materialet glas och hitta nya uttryck . Besökarna har möjlighet att pröva på och undersöka hur det känns att arbeta med glas och utveckla sin kreativa förmåga.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Orrefors, STF Vandrarhem

Avstånd: 13,9 km
Stugor Orrefors stugby består av 15 hemtrevliga stugor. Dessa ligger i ett skogsområde, alldeles utanför samhället, och bara några meter från kvarndammen. Mitt i naturen men ändå med tillgång till alla faciliteter som behövs för en avkopplande, bekväm fritid.
Bed & Breakfast

Ödevata Gårdshotell

Avstånd: 12 km
Ödevata Gårdshotell ligger i otroligt vackert och naturskönt vid sjön Ödevaten. Här hittar du bra boende och goda förutsättningar till naturaktiviteter såsom fiske, vandring, bad mm
Vandrarhem och grupplogi

Villa Nostalgia, rum och vandrarhem

Avstånd: 14,5 km
Välkomna till Villa Nostalgia, rum och vandrarhem! Centralt beläget i Nybro med bara 200 m till Nybro Torg, buss- och tågstation.