Carlos R. Pebaqué Design

Adress: Glasblåsarvägen 6, 380 41 Gullaskruv Visa karta

Adress: Glasblåsarvägen 6, 380 41 Gullaskruv

Carlos tillverkar allt sitt konstglas på Målerås Glasbruk och i Gullaskruv finns sliperi och glasshop.

Förutom att arbeta med tekniker så som graal och har Carlos skapat en unik teknik för att ha bilder inuti sitt konstglas, tekniken heter "CARA". Denna teknik är Carlos egen. "CARA" är ett nytt sätt att måla på glas eller rättare sagt i glas med glasstavar på glaset under själva blåsningsprocessen.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Kosta Bed

Avstånd: 17,1 km
Välkommen till Kosta Beds trevliga ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.
Vandrarhem och grupplogi

Målerås Vandrarhem, SVIF

Avstånd: 7,8 km
Målerås vandrarhem är det fina renoverade Målerås gamla Hotell ifrån 1890. Vi erbjuder fräscha enkel-, dubbel- och flerbäddsrum. Här finns möjlighet att hyra cykel, båt samt fiska i vårt eget vatten ca 2 km ifrån vandrarhemmet.
Vandrarhem och grupplogi

Orrefors, STF Vandrarhem

Avstånd: 6,1 km
Stugor Orrefors stugby består av 15 hemtrevliga stugor. Dessa ligger i ett skogsområde, alldeles utanför samhället, och bara några meter från kvarndammen. Mitt i naturen men ändå med tillgång till alla faciliteter som behövs för en avkopplande, bekväm fritid.