Kosta Boda Art Hotel Spa

Adress: STORA VÄGEN 75, 360 52 Kosta Visa karta

Adress: STORA VÄGEN 75, 360 52 Kosta

Här finns allt du kan önska dig för kropp och själ. Hitta din inre balans och hämta ny kraft och energi från en kombination av motion, vila och välgörande behandlingar. Här finns pooler både ute och inne, flera sorters bastu och en träningsanläggning med gym. I den stora inomhuspoolen simmar du faktiskt ovanför en glasutställning! Du kan välja mellan många sköna spabehandlingar – kanske testa en glasmassage?

Kosta Boda Art Hotel är ett levande showroom med glaskonsten i fokus, Kosta Bodas berömda konstnärer har designat gemensamma utrymmen och hotellrum. Du kan sova under Ulrica Hydman-Valliens omisskännliga figurer, eller samsas med Åsa Jungnelius nagellack i megaformat i badrummet.
I restaurang Linnéa bjuds du det bästa av Småland, lokala råvaror från skog, fält och sjö komponeras till utsökta måltider - självklart serverade på glasservis. I den koboltblå Glasbaren råder en futuristisk känsla,
här tar du en drink, äter något lätt och njuter av dans och musik.

Show more

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 (0)478-348 43
 • Gatuadress 1
  STORA VÄGEN 75
 • Postadress
  360 52 Kosta
 • Webbsida
 • Öppettider
  Receptionen, gym samt pool är öppet alla dagar 07.00-21.00. Behandlingstider: måndag-söndag 09.00-18.00.
 • Prisinformation
  Dagspa är öppet för alla, alla dagar i veckan, ni är välkomna utan förbokning. Pris: 375 kr per person, 175 kr för barn.

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Kosta Lodge

Avstånd: 1,8 km
Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Här kan du välja om du önskar bo i nybyggda stugor med hög standard eller något enklare i själva hotellbyggnaden.
Lägenheter och rum

Kosta Bed

Avstånd: 427 meter
Välkommen till Kosta Beds trevliga ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.
Hotell och pensionat

Kosta Boda Art Hotel

Avstånd: 85 meter
Kosta Boda Art Hotel – inte likt något annat du tidigare sett. Färgstarka glaspjäser gnistrar på den belysta hotellfasaden, hotellbarens vågformade glasväggar ger färgskiftningar som varierar med dagsljuset, och du befinner dig mitt i en magisk föreställning som får liv framför dina ögon. Vart du än går i hotellet möts du av dekorationer, installationer och överraskningar gjorda av glas i alla färger och former. Du kan bo i ett rum formgivet och färgsatt av en känd glaskonstnär. Här skapar vi era upplevelser i miljöer som aldrig lämnar era sinnen.