Åfors Keramik - Galleri

Adress: Glasbruksvägen 50 , 361 94 Eriksmåla Visa karta

Adress: Glasbruksvägen 50 , 361 94 Eriksmåla

I det lilla glasbrukssamhället Åfors, ligger Åfors keramik-Galleri. Här hittar Du spännande keramik, såväl bruksgods som unika konstföremål.

Allt tillverkat på plats av keramikerparet Gitte Lind och John Nielsen-Lind.

Galleriet har inga fasta öppettider men det går bra att avtala tid via telefon eller email. Anordnar även visningar för mindre grupper och konstföreningar.

Show more

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Lägenheter och rum

Kosta Bed

Avstånd: 12,6 km
Välkommen till Kosta Beds trevliga ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.
Vandrarhem och grupplogi

Moshults Vandrarhem, SVIF

Avstånd: 10,2 km
Bo och ät på Moshults Vandrarhem och Pensionat Emmaboda En pärla mitt i Småländska Glasriket och Vilhelm Mobergs födelsebygd Hitta lugnet bland skogar och hagar Mitt emellan Växjö, Kalmar och Karlskrona
Hotell och pensionat

Kosta Lodge

Avstånd: 11,3 km
Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Här kan du välja om du önskar bo i nybyggda stugor med hög standard eller något enklare i själva hotellbyggnaden.