Nya Grön-blå banan - Familjevänlig

Datum: Lördag 1 jul 2017 - torsdag 31 aug 2017

Nya Grön/Blå banan är familjevänlig och startar från toppen av anläggningen och är totalt 1009 meter fördelat på 7 stationer. Nya Grön/Blå banan har tre limträstolpar vilka är mellan 8 och 12,5 meter höga. Det ingår även två höga torn och 1 plattform i träd.

Nya Grön/Blå banan startar från toppen av anläggningen och är totalt 1009 meter fördelat på 7 stationer. Nya Grön/Blå banan har tre limträstolpar vilka är mellan 8 och 12,5 meter höga. Det ingår även två höga torn och 1 plattform i träd. Avslutningen sker ned till marken där zip wiren är fäst i en våldsamt stor sten som är ett flyttblock från inlandsisen. Därefter tar en 250 meter vacker skogspromenad vid som tar oss upp till Base Camp igen. Högsta höjd i Nya Grön/Blå banan är 20 meter över mark.

Äventyret tar ca 2 timmar att ta sig runt beroende på storleken i gruppen som åker. Detta äventyr kostar 850 SEK och då ingår lån av all utrustning, säkerhetsgenomgång, två zipline-guider som följer med under äventyret tillsammans med gruppen.

Barn/ungdom under 18 år åker för 400 SEK. Vi rekommenderar att våra guider svarar för tandemzippning med medföljande barn då vi av erfarenhet känner till att medföljande vuxen till barn många gånger fullt ut behöver koncentrera sig på sin egna åkning.

Alla åkare tilldelas också en grön huvud strumpa som tillika är en säkerhetsdetalj för att undvika att eventuellt långt hår skall fastna i linhjulet vid åkning. Denna strumpa med vår logotyp blir dessutom något av en statussymbol för dem som åker banan. Dessa strumpor finns inte att köpa utan är reserverade för dem som visar modet att åka nya grön/blå banan. I alla våra banor kan vi tandemzippa med barn från 5 års ålder och barn från 10 års ålder med vikt om minst 35 kg kan zippa själva.

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris