Margarethas Dockskåp

Adress: Stora vägen 66, 360 52 Kosta Visa karta

Adress: Stora vägen 66, 360 52 Kosta

Butiken är en värld full av helt underbara dockor och nallar för alla med barnasinnet i behåll.

Dockor, nallar, dockhus, miniatyrer och änglar har varit deras passion sedan Margarethas Dockskåp öppnade 1982. Genom goda kontakter med leverantörer över hela Europa hittar du här en uppsjö av nallar, dockor och tillbehör. Om du letar efter något särskilt kan du alltid höra av dig så försöker Margarethas Dockskåp hjälpa dig.

Pga att jag är ensam i butiken måste jag ibland stänga då jag även arbetar mot andra butiker med besök osv. Skulle jag inte vara i butiken ring 0709 - 28 77 69.

Visa mer

Om denna aktivitet

Avstånd

  • Sevärdhet
    Kosta

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Kosta Bed

Avstånd: 114 meter
Välkommen till Kosta Beds trevliga ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.
Hotell och pensionat

Kosta Boda Art Hotel

Avstånd: 561 meter
Kosta Boda Art Hotel – inte likt något annat du tidigare sett. Färgstarka glaspjäser gnistrar på den belysta hotellfasaden, hotellbarens vågformade glasväggar ger färgskiftningar som varierar med dagsljuset, och du befinner dig mitt i en magisk föreställning som får liv framför dina ögon. Vart du än går i hotellet möts du av dekorationer, installationer och överraskningar gjorda av glas i alla färger och former. Du kan bo i ett rum formgivet och färgsatt av en känd glaskonstnär. Här skapar vi era upplevelser i miljöer som aldrig lämnar era sinnen.
Hotell och pensionat

Kosta Lodge

Avstånd: 1,3 km
Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Här kan du välja om du önskar bo i nybyggda stugor med hög standard eller något enklare i själva hotellbyggnaden.