Kamikaze Zip

Datum: Lördag 26 maj 2018 - söndag 27 maj 2018

Kamikaze banan är rent fantastisk och är totalt 2100 meter lång och består av 12 stationer fördelat på 6 torn vilka är mellan 12 och 20 meter höga. Tre special designade plattformar på stolpar varav två mitt ute i vildmarken.

Kamikaze banan är rent fantastisk och är totalt 2100 meter lång och består av 12 stationer fördelat på 6 torn vilka är mellan 12 och 20 meter höga. Tre special designade plattformar på stolpar varav två mitt ute i vildmarken. Vi åker de fyra första linorna av Svarta banan för att sedan ta en kortare skogspromenad till Overhang där vi zippar 250 meter till Lazy Fir. Zippet från Lazy Fir är 427 meter långt med en topphastighet på 75 km/h.

Vi kommer in på en klipphylla 20 meter över mark och klättrar upp för klippan i en inbyggd 5 meters stege till en högre klippavsats där en 100 meter skogspromenad tar oss till torn 6. Från detta torn till en station byggd i en kraftig påle med 388 meter ziplina till Tower Rosenborg. Från Tower Rosenborg till torn 7 där vi har vad vi kallar Happy Ending för Svarta och Kamikaze. Äventyret tar 3,5 - 4 timmar att ta sig runt beroende på storleken i gruppen som åker. Detta äventyr kostar 1500 SEK och då ingår lån av all adekvat utrustning, genomgång av säkerheten och två medföljande ziplineguider. Barn/ungdom under 18 år åker för 750 SEK.

Alla åkare tilldelas också en röd huvud strumpa som tillika är en säkerhetsdetalj för att undvika att
eventuellt långt hår på åkaren skall fasta i linhjulet vid åkning. Denna strumpa med vår logotyp blir
dessutom något av en statussymbol för dem som åker banan. Dessa strumpor finns inte att köpa
utan är reserverat för dem som visar modet att åka Kamikaze-banan.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Tillgänglig den: 27-05-2018