GLASKONST - SM i Glasblåsning

Område: Glasriket
Arena/Plats: Bergdala glasbruk
Kategori: Evenemang, Glasupplevelser, Glaskonst
Datum: Lördag 22 apr 2017

Vem blir 2017 års SM mästare i glasblåsning?

Blir det en glasblåsare från Bergdala, Kosta, Målerås, Boda, eller någon från de andra glasbruken? Lördagen den 22 april får vi veta. Bergdalahyttan står som värd för årets evenemang - häftig inramning av ett spännande evenemang. Missa inte det!

Domare är Stefan Brandstedt. Hovmantorps folketshus står för servering under tävlingen,
konferencier är Hanz Henriksson

Välkomna!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
22 Apr
Lördag 22 apr 2017 18:00 - 20:00 Bergdala glasbruk

Kontaktinformation

Bra att veta

Prisinformation
Fri entré

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Kosta Lodge

Avstånd: 10,7 km
Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Här kan du välja om du önskar bo i nybyggda stugor med hög standard eller något enklare i själva hotellbyggnaden.
Lägenheter och rum

Kosta Bed

Avstånd: 10,6 km
Välkommen till Kosta Beds trevliga ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.
Hotell och pensionat

Kosta Boda Art Hotel

Avstånd: 10,4 km
Kosta Boda Art Hotel – inte likt något annat du tidigare sett. Färgstarka glaspjäser gnistrar på den belysta hotellfasaden, hotellbarens vågformade glasväggar ger färgskiftningar som varierar med dagsljuset, och du befinner dig mitt i en magisk föreställning som får liv framför dina ögon. Vart du än går i hotellet möts du av dekorationer, installationer och överraskningar gjorda av glas i alla färger och former. Du kan bo i ett rum formgivet och färgsatt av en känd glaskonstnär. Här skapar vi era upplevelser i miljöer som aldrig lämnar era sinnen.