Julhyttsill med Ann-Louise Hansson

Område: Glasriket
Arena/Plats: Kosta Glasbruk
Kategori: Evenemang, Glasupplevelser, Mat och dryck, [...]
Datum: Lördag 17 nov 2018

Välkomna på julhyttsill med folkkära Ann-Louise Hannson.Nu har ni möjligheten att njuta utav hennes låtskatt samtidigt som ni förtär en svensk tradition.
En helkväll som man inte får missa.

Ann-Louise Hanson är inne på sitt 59:e år som artist och sångare. Debuten skedde 1959 som 15-åring när hon fick sitt första skivkontrakt på skivbolaget Metronome. Hon blev samtidigt anlitad som sångerska i Anders Burmans orkester.
Anders blev också hennes skivproducent. ”Är du ensam ikväll” blev hennes första stora succé på skivsidan. Hon toppade också den allra första Svensktoppen med ”Vita rosor från Aten” och har sammanlagt deltagit i 50 låtar på denna lista-rekord för kvinnlig artist.
Sammanlagt har det blivit över 600 inspelade låtar på skiva för Ann-Louise. Melodifestivalen har hon deltagit i med 13 låtar -rekord!

Ann-Louise närmar sig också ett annat rekord, nämligen snart 5000 framträdanden/shower under sitt artistliv.
Under hösten 2018 har hon flera konserter inbokade och ackompanjeras då av sin make Bruno Glenmark.
Alltsedan mitten av 60-talet har hon haft egna krogshower landet runt (Hamburger Börs,Stockholm,Kronprinsen,Malmö,Trädgårn och Lorensberg i Göteborg) – Musikaler har det också blivit, som t.ex. Cats på Cirkus i Stockholm, Förklädet på Göta Lejon tillsammans med Pernilla Wahlgren och Maria Lundquist.
Hennes långa samarbete med Lill-Babs och Siw Malmkvist startade 1995 på Hamburger Börs i Stockholm och har fortsatt med jämna mellanrum ända till dess att Lill-Babs tragiskt gick bort i april i år.

På menyn står vår klassiska hyttsillsmat, bakad potatis, sill och isterband men även riktiga julfavoriter som Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv och skinka. Till efterrätt serveras såklart en riktigt god småländsk ostkaka med sylt och grädde.

Ni kommer också få njuta av glasblåsning på mästarnivå.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
17 Nov
Lördag 17 nov 2018 19:00 - 21:00 Kosta Glasbruk

Kontaktinformation

Bra att veta

Prisinformation
695 kr

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Kosta Bed

Avstånd: 1,1 km
Välkommen till Kosta Beds trevliga ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.
Hotell och pensionat

Kosta Lodge

Avstånd: 2,5 km
Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Här kan du välja om du önskar bo i nybyggda stugor med hög standard eller något enklare i själva hotellbyggnaden.
Hotell och pensionat

Kosta Boda Art Hotel

Avstånd: 722 meter
Kosta Boda Art Hotel är hotellet som exploderar i färg, form och njutning. Ett unikt designhotell, inrett av Kosta Bodas formgivare och en hyllning till svensk glaskonst.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 17 nov 2018 19:00 - 21:00 @ Kosta Glasbruk
OK

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

AB Glasriket
+ (46) 481-452 15
info@glasriket.se