Rugstorps Lantgård Café & Bageri

Adress: Rugstorps Gård, 395 95 Rockneby Visa karta

Adress: Rugstorps Gård, 395 95 Rockneby

Välkomna till Rugstorps Lantgård för att ta en fika i den härliga lantmiljön!

 

Café och Bageri

Gräs till mjölk och jord till bord! Följ kedjan och ta del av slutresultatet i vårt café och bageri. Vi har ett utbud av våra hembakade favoriter, en del har en permanent plats medan andra bara bakas när det är säsong. Du kan dricka lågpastöriserad mjölk och efteråt klappa på kossan som gett oss den. Mjölk, liksom alla andra råvaror, har blivit anonyma. Vi vill ändra på det.

Sitt inomhus i vår lantligt romantiskt inredda servering, eller utomhus med utsikt över lekplatsen. På gården, i anslutning till caféet, finns ett område där fantasin får löpa amok. En sandhög som bara väntar på att få vara en del i skapandet av nya världar och en höborg där man kan få utlopp för allt spring som bor i benen.

Om du inte har tid att stanna och fika eller om något gav mersmak så kan du såklart köpa med dig hem. Vi bakar även på beställning. Om det så gäller tvåhundra kilo bröd eller bara en väldigt god födelsedagstårta eller ostkaka, hör av dig så löser vi det.

Vill du komma hit med din förening eller fira en födelsedag så går det naturligtvis bra. Hör av dig till oss för information och bokning.

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer
0046 481 531 31
Mobilnummer
0046 70 665 31 31
Gatuadress 1
Rugstorps Gård
Postadress
395 95 Rockneby
Öppettider
Se hemsidan för aktuell information om öppettider!

Närliggande boenden

Bed & Breakfast

Målerås Bed & Breakfast, SVIF

Avstånd: 36,2 km
Målerås Vandrarhem erbjuder även Bed & Breakfast med boende i dubbelrum där de bekväma sängarna är bäddade både frukost och städning ingår i priset.
Vandrarhem och grupplogi

Målerås Vandrarhem, SVIF

Avstånd: 36,2 km
Målerås vandrarhem är det fina renoverade Målerås gamla Hotell ifrån 1890. Vi erbjuder fräscha enkel-, dubbel- och flerbäddsrum. Här finns möjlighet att hyra cykel, båt samt fiska i vårt eget vatten ca 2 km ifrån vandrarhemmet.
Build: 2021-05-05 20:01:38, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6370.cbischannel-5.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails