Kosta Outlet

Adress: Stora vägen, 36052 Kosta Visa karta

Adress: Stora vägen, 36052 Kosta

Välkommen till södra Sveriges största Outlet inom kända varumärken. Här kan du botanisera bland spännande produkter på 20 000 kvadratmeter shoppingyta. I våra butiker hittar du välkända varumärken till fantastiska priser. Allt inom glas, porslin, kläder, sport, skor mm

På Kosta Outlet hittar du det mesta – och till fantastiska priser! Vi ligger alltid upp till 70 procent lägre än ordinarie butikspriser. Kosta Outlet innebär över 20 000 kvadratmeter shopping för hela familjen. Vi har allt du drömmer om och allt du behöver!

Vi har ett utbud på över 200 olika internationella varumärken. Inom mode erbjuder vi kläder, skor och sportutrustning från världsledande märken. Vi har stor bredd på inredning och design, glas och porslin, böcker, leksaker och blommor.

För att du ska kunna njuta ännu mer av din vistelse har vi gott om trivsamma kaféer och matställen där du kan samla energi. Dessutom rekommenderar vi att du besöker den unika glasbruksmiljön i anslutning till Kosta Outlet och förundras över ett urgammalt hantverk med världsberömmelse!

Show more

Om denna aktivitet