Kosta miniatyrmässa

Datum: Lördag 8 apr 2017 - lördag 8 apr 2017 Visa karta

En mässa för alla som tycker om miniatyrer - byggmaterial, tapeter, möbler, dockor och småsaker till dockskåp och tittskåp.

Försäljning, inspirationsutställning, café med läshörna, utlottning och auktion på ett fantastiskt inrett dockhus.

Show more

Tillfällen

Datum Tid Plats    
8 Apr
Lördag 8 apr 2017 11:00 - 16:00 Kosta

Närliggande boenden

Lägenheter och rum

Kosta Bed

Avstånd: 620 meter
Välkommen till Kosta Beds trevliga ferielägenheter i Kosta. I varje lägenhet finns det två rum och kök ( 53 kvm) TV med satellitkanaler och trevligt uteplats. Lägenheterna är centralt belägna, i väldigt lugn och naturlig miljö med närhet till Kosta glasbruk (400m), Kostabadet (100m), och affären.
Hotell och pensionat

Kosta Lodge

Avstånd: 2 km
Kosta Lodge är beläget mitt i det småländska glasriket, i närhet till ett av Sveriges äldsta glasbruk. Här kan du välja om du önskar bo i nybyggda stugor med hög standard eller något enklare i själva hotellbyggnaden.
Hotell och pensionat

Kosta Boda Art Hotel

Avstånd: 216 meter
Kosta Boda Art Hotel – inte likt något annat du tidigare sett. Färgstarka glaspjäser gnistrar på den belysta hotellfasaden, hotellbarens vågformade glasväggar ger färgskiftningar som varierar med dagsljuset, och du befinner dig mitt i en magisk föreställning som får liv framför dina ögon. Vart du än går i hotellet möts du av dekorationer, installationer och överraskningar gjorda av glas i alla färger och former. Du kan bo i ett rum formgivet och färgsatt av en känd glaskonstnär. Här skapar vi era upplevelser i miljöer som aldrig lämnar era sinnen.